Om mig

Anne Serup Kjærhauge Anne_serup_kjærhauge

Jeg har gennem flere år castet til div. Film, TV og reklameproduktioner. Det seneste skud på stammen er, at jeg er begyndt at lave locations scouting og regi.

Jeg har arbejdet som freelance i filmbranchen on and off de sidste 14 år.

Jeg har de sidste 5 år været tilknyttet Zentropa, for hvem jeg holder foredrag og rundvisninger.

Jeg har stor erfaring i arbejdet med både mennesker og salg. Jeg er psykoterapeut, samt har en Coach eksamen og en HR master.

Alt dette gør, at jeg er klædt på til både mødet med instruktøren eller tilrettelæggeren ved at stille de rigtige spørgsmål, kan jeg derved løse opgaven om at finde den helt rigtige type person de ønsker.  

 

askforhelp.dk - Linde Allé 18 - 2720 Vanløse - Telefon 40 52 07 21 - e-mail anne@askforhelp.dk

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close